İstanbul Evden Eve Nakliyat Şikayetleri

İstanbul ilinde profesyonel evden eve nakliyat şirketlerinin sayısından daha çok korsan diye tabir ettiğimiz kamyoncular bulunmakta ve bu kamyoncular kendilerini müşteriye profesyoneş hizmet sunan bir nakliye şirketi gibi lanse etmekte. Bu tür korsan kamyonculardan uzak durmanızı tavsiye etsek de konuştuğunuz kişinin korsan olduğunu nasıl anlarsınız?

1- Korsan nakliyecilerin K3 yetki belgesi bulunmaz. Olsa olsa k1 belgesi bulunmaktadır.
2- Korsan nakliyeciker taşımacılık işlemlerini tenteli kamyonlar ile yapmaya çalışmaktadır ki tenteli kamyonlar ev taşımacılığı için uygun değildir.
3- Korsan nakliyeciler işi alabilmek için ucuz fiyatlar vermekte ve bu fiyatlara taşımacılık yapabilmesi için hizmet kalitesinden çalmaktadır.
4- Korsanlar ambalajlama malzemesi kullanmadığı gibi işçilik konusunda deneyimli kişileri iştirak etmezler.
5- Korsanlar fatura kesmez, sözleşme yapmaz.

Telefonda nakliyat ile ilgili fiyat teklifi alırken sözleşme yapılıp yapılmadığı ile fatura kesilip kesilmediğini mutlaka öğrenmelisiniz.

Eşyalarınızı teslim edeceğiniz nakliye şirketini tercih ederken tercih sebebiniz asla ucuz fiyat olmasın. Pintilik yaparken yemek yemeye çıktığınızda veya kıyafet alırken yapınız ama taşımacılıklarda asla! Taşımacılık işlemlerinde tercih edeceğiniz amatör şirket taşımacılık esnasında televizyonunuzu veya beyaz eşyanızı kırdığında emin olabilirsiniz ki amatör şirketi tercih ederken kar edeceğinizi düşündüğünüz miktarın kat ve katını zarar edeceksiniz.

İstanbul ilinde işini iyi ve temiz yapan nakliye şirketlerini sizin için derledik ve istanbul evden eve nakliyat firmaları sayfamızda bir araya topladık

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir