İstanbul Evden Eve Nakliyat Fiyat Al

Evden eve nakliyat firmaları ile alakalı karar verirken ilk düşünmeniz gereken durum ücret olmamalıdır. Ücretin nasıl belirlendiği de önemlidir. Öncelikle firma görevlileri sizlere en doğru ücretlendirmeyi bir şekilde verebilir, o şekil de “ücretsiz keşiftir”. Gerçi firmalar nakliye hizmeti vermeden önce keşif aşamasında ücret talep edebilir, bu firmanın çalışma politikasına bağlıdır ama bilmenizi isteriz, sitemizdeki tüm nakliye firmaları tüm keşif hizmetlerinde ücretsiz ve en önemlisi yerinde fiyat belirler. Fiyat belirleme aşamasında ne gibi durumlar incelenir?

Öncelikle keşif neden önemlidir? Bu durumdan bahsetmemiz lazım. Keşif sırasında sadece mesafe düşünülmez. Aynı zamanda kat yüksekliği, eşya yoğunluğu ve taşımanın fiyatını etkileyecek diğer durumlar gözetilir ve bu durumlara bakarak fiyat belirlenir. Eğer asansör kullanılacaksa eğer eşyalar sigortalanacaksa bu durumda fiyat değişir. Bilmenizi isteriz ki bir nakliye firması sigorta yapmak zorunda değildir ama nakliyeciliği gerçekleştirebilmesi için (fatura kesmesi adına) gerekli K belgelerini bulundurmak zorundadır ve sitemizdeki tüm nakliye firmaları sigortalı taşımacılık yapmaktadır.

İsterseniz sitemizdeki nakliye firmalarının sizlere sunduğu diğer hizmetlerden kısaca bahsedelim, bu hizmetler:

  • Asansörlü nakliye hizmeti
  • Uygun fiyat garantisi (Ücretsiz Keşif)
  • Sigortalı ve faturalı hizmet
  • Hızlı ve kaliteli hizmet
  • Türkiye içinde ve dışında nakliye hizmeti

İstanbul Evden Eve Nakliyat Fiyat Almak istediğiniz zaman sitemizi kullanarak firmalardan bireysel olarak keşif istekleri oluşturabilirsiniz. Bu aşamada o firmalar ile çalışmış, deneyimlemiş eski kullanıcı (müşteri) yorumlarını görebilmeniz de mümkün. Bu aşamada sitemizde kayıtlı hiçbir firmanın yorumları olumlu ya da olumsuz filtrelenmemektedir. Her işte uzmanlık önemlidir tabii ki ama özellikle nakliyecilik sektöründe uzmanlık çok daha önemlidir. Çünkü bu aşamada eğer öngörülen, basit kazaların önüne yeterli uzmanlık sahibi olunmadığı için geçilemezse sizler için değerli olan eşyalarınızın tamamını kaybedebilirsiniz. Ayrıca yasal nakliye firmalarıyla çalıştığınızdan emin olmak sadece korsan nakliyecilerin kalitesiz hizmetlerinden kurtulmak değil, dolandırıcılardan da kurtulmak demektir ve bu da çok önemlidir öyle değil mi? Maalesef bu sektörde sadece korsan nakliyeciler kullanıcılar için kalitesiz hizmet noktasında tehdit oluşturmuyor ayrıca dolandırıcılar da var ve tüm eşyalarınız riske girebiliyor eğer dikkatli tercihler yapmazsanız.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir