İstanbul Evden Eve Nakliyat Firmaları

İstanbul evden eve nakliyat firmaları dendiğinde daha önce evini taşıtmış olan birçok kişinin ürktüğüne şahit oldum. Ev taşımacılığı yaptırırken yanlış firma tercihi insanları daima zor duruma düşürmüş, düşürmeye devam etmektedir. Taşımacılık öncesi gerekli olan araştırmayı gerektiği kadar yapmamak bunun en önemli sebeplerinden birtanesi olarak karşımıza çıkıyor.

Nakliyat sektöründe onlarca yıldır hizmet sektörünün içinde bulunan biri olarak sizlere açık yüreklilikle söyleyebilirim ki taşımacılık işlemlerinde yaşanan sorunların temel sebebi insanların ucuz nakliyeci arayışı peşinde olmasıdır. Bugün, İstanbul’da belgeli nakliye şirketlerinin sayısı kadar korsan nakliye şirketleri bulunuyorsa bunun en büyük sebebi müşterilerin ucuza taşınma isteğidir.

İşini temiz yapan profesyonel taşımacılık şirketleri çelik kasalı yüksek modelli kamyonlar olup bu kamyonlar pahalıdır, işini bilen uzman personel çalıştırmak yine aynı şekilde maliyetlidir. Ev eşyası taşınırken kullanılan ambalajlama malzemeleri pahalı olup eşyalarınızın temiz bir şekilde paketlenmesini istiyorsanız bu malzemelerin pahalı olduğunuz göz önünde bulundurun.

Evden eve nakliye hizmeti sağlayan nakliye firmaları ile iletişime geçerken nakliyat şirketi ile olan diyaloğunuzun tam olması kaliteli hizmet almak için son derece önemlidir. Ev taşıma işlemleri öncesi ihtiyaçlarınızı ve beklentilerinizi eksiksiz bir şekilde dile getirmeniz taşımacılık esnasına sorun yaşamadan taşınmanıza yardımcı olacaktır.

Nakliyat uzmanından öneriler:

1- İnternet üzerinden teklif toplayan ve bu taleplerinizi nakliyecilere satan ihale sitelerinden uzak durunuz.
2- Fiyat teklifi alırken teklif aldığınız firmalar hakkında şikayet bulunup bulunmadığını internet ortamından google’ı kullanarak araştırınız.
3- Nakliye şirketinin paketleme işlemlerini hangi malzemeler ile yaptığını ve hangi eşyaları paketledikleri konusunda mutlaka bilgi alınız.
4- Nakliye şirketinin sizlere kapalı kasalı bir kamyon göndereceğinden emin olun.
5- Yükleme tarihi ve saati ile teslim tarihi ve saatini imzalayacağınız özleşmede mutlaka belirtiniz.

Taşımacılıkla ilgili aklınıza takılan tüm soruların cevaplarını web sitemizde bulabilirsiniz. Ziyaretçilerimizi dürüst ve tarafsız bir şekilde bilgilendirmek için elimizden gelenin en iyisini yapmaktayız.

Sizlere tavsiye edeceğimiz nakliye şirketlerine İstanbul evden eve nakliyat firmaları sayfamızdan ulaşabilirsiniz. Evden eve nakliyat sektöründe faaliyet gösteren belgeli ve işini düzgün yapan nakliye şirketlerini siz değerli okurlarımız için bir araya getirerek müşteri yorumlarına izin verdik.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir