Batman Asansörlü Nakliyat Fiyatları

Batman’da Batman asansörlü nakliyat fiyatları firmalar arasında uçurum olacak şekilde değişebilmektedir. “Her zaman pahalı olan kaliteli demek değildir”. Öncelikle nedenini sorgulamak lazım. Batman’da evden eve nakliyat firmalarının 4, 5 tanesinde ancak asansör mevcut ama neredeyse tüm taşımacılık firmaları boy boy ilanlarında “asansörlü taşıma” yazıyor, neden? Çünkü kiralıyorlar. Bu durum müşteri konumunda olduğunuz zaman sizin çok daha fazla ödemenize neden oluyor.

Zaten var olan bir döviz artışı kaynaklı (+enflasyon) yüzünden bu sektörde geçtiğimiz seneye göre zamlar %50’leri bile buluyor. Eğer asansör nakliye firmasına ait ya da değil gibi ufak detayları düşünmezseniz o zaman gereksiz yere pahalı ödeme yapabilirsiniz. Tabii ki pahalı demek kaliteli demek değil ama ucuz olan da makbul demek değil.

Batman ili içinde bir yan apartmana taşınıyor da olsanız 2+1 ev için ödeyeceğiniz nakliye ücreti 1000TL’dir çünkü açılış bu fiyatlandırma üzerinden başlar. Taksimetre benzeri bir yaklaşım değil… çünkü taşıma sadece kamyon ve mazotla olmuyor aynı zamanda kas gücü kullanılıyor. Paketleme, monte & de monte gibi adımlarda kullanılan insan gücüne bağlı yevmiye karşılığı ile çalışmaktadır, ayrıca kullanılan ekipmanlar, vergiler… birleştiği zaman zaten en yakın mesafede 1000TL akla mantıklı geliyor değil mi? Ama mesafenin uzaması daha insaflı bir fiyat artışına neden olur, endişe etmeyin.

Çünkü evden eve nakliyat sektöründe fiyata etki eden en değersiz durumlardan birisidir mazot kullanımı zira şehir içinde en çok ne kadar yakabilir ki? Mesela asansör kullanımı +600TL bir ek ücret gerektirir birinci kata göre ama bunun nedeni de asansörlerin 4+ kattan sonra kullanılmasıdır. Çünkü daha aşağı katların tamamında kol gücü ile taşımacılık müşterilerin yani sizlerin daha az ödemesine neden olur. Yani nakliye işlemi için fiyat araştırması yapan bir kişi nakliye firmasından ekspertiz hizmeti almadan ne kadar ödeyeceğini asla bilemez.

Dilerseniz firmamız Batman genelindeki tüm nakliye firmalarından ücretsiz ekspertiz hizmeti almanızı sağlasın ve sizlere en uygun hizmeti sunsun. Bunu hafta için mesai saatlerinde sitemiz iletişim kanadından bizlere ulaşarak sağlayabilirsiniz. 1000TL ve daha aldı ücret isteyen, keşifiz fiyat verenlere aldanmayın: DOLANDIRICIDIRLAR.

Batman asansörlü nakliyat kategorisinde ihtiyaçlarınıza profesyonel çözümler sunan şirketler yer almaktadır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir