Batman Şehirler Arası Nakliyat

Eğer Batman il içinde bir yerden bir yere nakliye hizmeti alacak olsanız bu durumda sizlere hizmet verecek bir sürü firma bulabilirsiniz ama şehirler arası taşımacılığı gerekli K belgesi ile yapan nakliye firması sayısı azdır. K belgesi yasal mevzuata uygun, vergili çalışan işletmelerin alabildiği taşımacılık belgesidir ama burada amaç sadece vergi sistemi değil aynı zamanda yeterliliktir. Batman şehirlerarası nakliyat işlemi sırasında işlemler keşif, toplama & taşıma ve kurulumdur. Yani nakliye firmasında çalışan ekip ve ekipmanlar tam donanımlı, kalifiye olmalıdır.

Bir yatak odası takımını monte & de monte aşamasında bir kişi çalışabilir eğer yeterli uzmanlığa sahipse ama bilgisiz kişiler 10 kişi de olsa o işlemi yapamaz. Bu durumda K belgesinin neden gerekli olduğunu anladınız sanırım? En az işçi ile en kaliteli işi elde etmek… bu durum sizin çok daha az ödemenize neden olur. Nakliyat sektöründe ekip kadar ekipman da önemlidir.

Taşımacılık kat durumuna göre asansör kullanımı ya da kas gücü gerektirebilir. Birinci katlar en ucuz evden eve nakliyat seçeneğidir ama herkes birinci kata taşınmıyor her zaman. 2+ katlarda 4’üncü kata kadar eğer mümkünse apartman asansörünün kullanılması kat başına +150TL gibi basit bir rakam zamla işlemin gerçekleşmesine neden olur ama 4+ katlarda asansörsüz taşıma müşteriyi boş yere masrafa sokmaktan başka bir şey değildir.

7 katta oturacak bir müşterinin kas gücüyle eşyalarının taşınması bırakın maddi kaybı, ödenen tutarı eşyaların zarar görmesine de neden olur. Bu nedenle de Batman asansörlü taşımacılık kullanmak zorundasınız ama bu durumda asansör için ödeyeceğiniz tutar önemlidir. Asansör kullanımı eğer firma asansörü ise 500TL ortalamayladır ama firma eğer sizlere o asansörü kiralayarak hizmet veriyorsa bu durumda 1000TL ödemek zorunda kalabilirsiniz çünkü kiralayan firma da belirli bir kar karşılığında asansörü veriyor, sizlere hizmet veren firma ise zarar etmemek için bu ödemeyi sizlere maliyet olarak faturada yansıtıyor.

Nakliye ile alakalı kafaları karıştıran bir sürü daha soru işareti var ve mesafe de çok önemlidir. Peki sizin düşünmenizin gereği var mı? Yok! Sitemizdeki kullanıcı yorumlarını okuyun bu şekilde dolandırıcılara bulaşmadan en ucuz nakliye hizmetini elde edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir