Asansörlü Taşımacılık Nedir

Asansörlü evden eve taşımacılık işlemi hangi durumlarda kullanılmalıdır. Bu durum aslında asansör kiralama ücreti değerlendirilerek yapılmalıdır. Kısaca açıklama yapacak olursak… Türkiye genelinde tabii ki asansör kiralama ücretleri değişkendir ve bu nedenle herhangi bir ücret şu an söyleyemiyoruz ama 600TL üzerinden asansör kiralama fiyatı ile alakalı bir örnekleme verirsek… bu durumda asansör kiralama gerektiren durum kat yüksekliğinin 600TL+ işçi yevmiyesi gerektirdiği durumda asansör kullanılmalıdır diyebiliriz. Aslında basit bir hesap… eğer işçilerin kas gücü için 600TL+ üzerinde bir ödeme yapmak zorunda kalacağınız bir kat yüksekliğinde oturuyorsanız bu durumda asansörlü taşımacılık kullanmalısınız ama evden eve nakliyat şirketine ait bir asansör mü kullanacaksınız ya da o şirket başka bir şirketten asansörü sizin için kiralayacak mı? Bu da çok önemlidir.

Çünkü eğer sizlere hizmet veren firma sizin için asansör kiralıyorsa bu durumda +ödeme yapmak zorundasınız demektir. Bunu asla unutmamalısınız bu nedenle en başından zaten ekipmanları arasında asansör bulunduran firmalarla çalışmanız önemlidir.

Asansörlü taşımacılık maalesef çoğu zaman sihirli bir değnek gözü ile değerlendirilmekte ama bu da yanlış bir durum. Nitekim bu taşıma sizin eşyalarınızı daha hızlı, daha güvenli taşıyacak bir sistem değildir sadece belirli kat yüksekliğinden dolayı doğan +masraftan kurtulmak için tercih edilen bir sistemdir bunu asla unutmamak lazım.

Üstelik… bazı durumlarda yüksek katlarda apartman yönetimi apartman asansör kullanımını taşınma işlemlerine ücretsiz ya da çok cüzi bir rakam üzerinden açabiliyor. Bu durum apartman yönetiminin aldığı kararla sabitlenir ve önemlidir. Eğer apartmanınızda bu gibi bir uygulama varda o zaman bu durumdan yararlanmak sizin çok daha az masrafla taşınma işleminizi gerçekleştirmenize neden olur ki eğer… ortalama 3+ kat yüksekliğinden sonra bir taşınma işlemi gerçekleşiyorsa daha az ödemeniz için asansörlü taşımacılık en ideal seçim olacaktır.

Bu kadar çok seçenek varken siz düşünmek zorunda kalmayın ki bu sadece başlangıç… nakliyecilikte daha kafa yormanız gereken bir sürü konu var ama biz sizin için bunu ücretsiz bir şekilde yapabiliriz eğer isterseniz…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir