Asansörlü Nakliyat

Asansörlü nakliyat maalesef kullanıcılar için nakliye işleminin tüm yükü alıp, götürecek ve size mükemmel bir rahatlama sunacakmış gibi gelir ama alakası yok. Bu durumun da zorlukları var tabii ki… Öncelikle hangi durumlarda nakliye işleminde asansör kullanılır? Bu durumdan bahsetmek lazım çünkü bazı durumlarda asansörlü nakliye işlemi +masraf demektir ki kimse de boş yere maddi olarak kayıp yaşamak istemez, değil mi?

Asansörlü nakliyat taşınma işlemince toplanan evin ve taşınılacak olan evin kat yükseklikleri ile alakalı tercih edilebilir. Taşınma işlemleri 3’üncü ve 1’inci katlar arasında gerçekleşiyorsa o zaman asansörlü nakliye işlemine gerek yoktur çünkü nakliye işlemleri kat başına +150TL gibi bir rakam isteyecektir. Tabii ki katlar yükseldikçe emek artar ve bu nedenle de ücret artar ama kat başı nerdeyse her yerinde Türkiye’nin ortalama 150TL gibi bir artma olur. Verdiğimiz 3’e 1 taşınma örneğinde +300TL gibi bir ödemeyle taşınma gerçekleşir ama tüm taşınma işlemleri bu gibi mükemmel oranlarda gerçekleşmiyor. Eğer taşınma işlemi 8’e 7 gibi yüksek katlar arasında gerçekleşiyorsa bu durumda +1950 taşınma bedeli mi ödeyeceksiniz? Tabii ki hayır. Bu durumda açılış rakamları ortalama 500TL olan asansörlü taşımadan yararlanabilirsiniz.

Bu durumda asansörlü nakliyat işleminin aslında hem emek hem de maddi kayıpları engellemek için yüksek katlarda kullanıldığını anlamış oldunuz sanırım! Bu sizi maddi anlamda korumak için atılan bir adımdır ki maalesef asansör kullanım ücretleri değişim gösterebilmektedir. Bu duruma etki eden en temel özellikse taşınmada kullanılacak olan asansörün firmanın kendisine ait olup & olmalıdır.

Tabii ki firmaya ait değilse asansör o zaman kullanacağı asansörü kiralayacak… ödediği rakamı sizlere +kar ile sunmak zorundadır ve bu da 500TL ortalamalı olan asansör fiyatının birden 1000TL bile olmasına neden olur. Muhakkak bu nedenle evden eve nakliyat firmaları içinden kendi asansörü ile hizmet verenleri seçmelisiniz.

Tabii ki birçok detay var nakliye sektörüyle alakalı ki bunları düşünmek zorunda değilsiniz. Gelin sizin yerinize biz düşünelim ve sizlere en uygun fiyatlandırmadan en kaliteli hizmeti sunalım! Ne dersiniz?

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir