Asansör Kiralama Firmaları

Asansör kiralama firmaları nakliyecilikte evden eve nakliye şirketleri tarafından sıklıkla kullanılır çünkü taşınma işlemi sırasında kullanılan asansör maalesef çok az nakliye şirketinin ekipmanları arasında yer almaktadır. Bu durumu neden “maalesef” olarak değerlendirdik… devlet tarafından K belgesi verilirken nakliye şirketinin araç sayısı, türü ve taşıyacakları eşya & mesafe gibi durumlar değerlendirilir ama asansör sahibi olup olmadıkları değerlendirilmez. Bu da +masraf olarak görülür çoğu nakliyeci tarafından ve bu duruma girişmez. Tabii ki zaman içinde asansörlü taşımacılık yapacaktır ama bunu bu asansör kiralama şirketleri üzerinden elde ettiği asansörle gerçekleştirir ki eğer asansör kendisine ait olsaydı bu durum için size yansıtacağı fatura x iken asansör kendisine ait olmadığı için size yansıtacağı xxx olabiliyor.

Nakliyecinin kendisi firma içinde asansör kiralama bedelini size yansıtır, işlem karını ve diğer masrafları da sizlere yansıtır ve bu nedenle de zarar etmez ama siz fazla ödersiniz. Bu durumun önüne geçmek için asansör kiralama şirketlerinden uzakta çalışan nakliyecileri tercih edebilirsiniz.

Çoğu taşınma nakliyeciler tarafından gerçekleştirilir ama bireysel taşınan kişiler de asansör kullanımından yararlanmak isteyebilir ya da taşınan eşyalar ev eşyası olmayabilir başka herhangi bir materyal için de asansör kullanmak isteyebilirsiniz. Bu gibi bir durumda yapmanız gereken şey ise bu şirketlerden bireysel olarak fiyat almaktır. Araya nakliyeci sokmak ya da başka herhangi bir aracı sokmak aracının da karını gerektirdiği için +ödeme yapmak zorunda kalırsınız.

Türkiye’de her ilde neredeyse asansör kiralanması söz konusudur ama ücretlendirme genel anlamda günlük 500TL gibi bir açılışla başlar ve saatlik kiralamanız durumunda daha az bir bedel de ödeyebilirsiniz. Tıpkı nakliye şirketlerinde olduğu gibi asansör kiralama şirketlerinde de kıyaslama yapabilir, teklif alabilir ve sizin için en uygun hizmeti seçebilirsiniz. Bu durum aynı hizmeti çok daha ucuza almanıza neden olur ki dilerseniz bu hizmeti internet üzerinden ya da direkt çağrı merkezimizi arayarak sizler için bizler de yapabiliriz. Bünyemizdeki tüm asansörler bize aittir yani aracı değil direkt satıcıyız.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir