Antalya Evden Eve Nakliyat Şikayetleri

Taşınma işlemi herkes için zordur gerçekten de. Özellikle de mutfak kısmı… çünkü genelde bu alanın paketlenmesini müşterilerin sorumluluğundadır, ufak parçalardan oluştuğu için nakliye firmaları kabul etmez ama en uzman nakliye şirketiyle çalışsanız bile o mutfağı toparlamak size zor değil ve çoğu zaman günler alır… Bunu düşünürsek eğer evin tamamının doğru şekilde ve doğru ekipmanlarla paketlenmesi, mobilyaların demonte edilmesi, taşınması ve montelenmesi gibi zorlu süreçler nakliye şirketlerinin sorumluluğu altındadır.

Çok zorlu bir süreç, sizler de kabul edebilirsiniz ki bir de asansörsüz taşımacılık… klasik taşıma diye tabir edilen eşyaların katlara elle çıkartılması ve Antalya’da çoğu apartmanın asansörünün olmaması ve hatta asansör olsa da apartman yönetiminin taşınma işlemlerinde asansör kullanımına izin vermemesi çok daha zorlu bir süreçtir özellikle de yaz aylarında. Tabi ki sizler en uygun hizmeti her zaman almak istersiniz ama kaliteyi asla görmezden gelmemelisiniz. Taşımacılık sektöründe fiyatlar neredeyse her zamana aynıdır. Evet firmalar rekabet halindedir ama hiçbir firma zarar ederek çalışmak istemez bu nedenle sektör tüm giderleri ve işçilik bedelini gözeterek en düşük karları elde edecek şekilde sizlere hizmet vermektedirler.

Sizlere fiyat verirken 1500TL olarak düşünülen Antalya evden eve nakliyat fiyat ortalamasının çok altında fiyat veren kişiler ile alakalı söyleyebileceğimiz tek durum korsan taşımacılık ya da dolandırıcılık peşindedirler ve neden hangi durum olursa olsun muhakkak zararlı çıkan kişiler sizler olursunuz. Uzmanlık olmadan taşıma işlemi yapmak eşyaların zarar görmesine ve korsan taşımacılıkta bu durum hiçbir yasal hakkınızın olmamasına işaret eder ki sözleşme ile korunan durum sadece eşyalarınız değil ayrıca hizmet bedelidir. K3 belgeli nakliye firmaları sözleşmeye vergiler dahil bir şekilde sizlerden iş sonunda alacakları ödemeyi belirtir bu durumda sizler de ne kadar ödeyeceğinizden emin olabilirsiniz aksi halde gerçekten de sürekli bahaneler öne sürülerek sizlerden ücret artırımı bekleyen dolandırıcılarla karşı karşıya da kalabilirsiniz ama Antalya Evden Eve Nakliyat Şikayetleri ile alakalı en acı durum aslında ücreti sözleşmesiz elden veren ve eşyalarının tamamını çaldıran kişilerin başında gelmiştir diyebiliriz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir