Ankara Nakliyat Şirketleri

Ulaştırma bakanlığı tarafından açıklanan istatistiklere göre Ankara, Türkiye’nin en çok K3 yetki belgesine sahip 2. şehri Ankara olup bir memur şehri olmasından ötürü taşımacılık hizmetleri yoğun olarak gerçekleştirmektedir. Ankara’da yer alan nakliye şirketlerinin birçoğu belgeli olmasına karşın aralarında özellikle şehiriçi taşımacılık ile uğraşanlar korsan olarak hizmet vermektedir.

Ankara’da yer alan nakliye şirketlerinin büyük bir çoğunluğu taşımacılık hizmetini profesyonel olarak gerçekleştir lakin taşımacılık öncesi fiyat teklifi almış olduğunu nakliye şirketlerine ait müşteri yorumlarını okumanız son derece önemlidir. Gelişen teknoloji ile insanlar artık almış olduğu ürün veya hizmet ile ilgili deneyim, tavsiye ve şikayetlerini internet ortamında paylaşmaktadır. Nakliye şirketleri hakkında en güzel yorumları şirkete ait google adres kaydından, gerekli şikayetleri ise arama motorlarında “firma ismi şikayet” kelimesini aratarak ulaşabilirsiniz.

Hakkında çok sayıda şikayet bulunan nakliyecilerden kesinlikle uzak durmanızı tavsiye ediyoruz.

Bizler, ankara evden eve nakliyat şirketleri kategorimizde sizler için Ankara’da yer alan nakliye şirketlerine ve bu şirketler ile ilgili müşteri yorumlarına yer verdik. Bu nakliye şirketlerini ve şirketlere ait müşteri yorumlarını inceleyerek seçim yapabilirsiniz.

Genel anlamda nakliye şirketleri ile ilgili çok fazla şikayet bulunmasa da piyasada korsan olarak çalışan veya ismi cismi belli olmayan bir web sitesi dahi bulunmayan nakliyecilerden uzak durmanızı öneririz.

Nakliyat fiyatlarına dikkat!

Evinizi taşıtacaksınız ve birçok nakliye şirketinden fiyat teklifi aldınız ve bu şirketlerden bir tanesi size çok uygun bir fiyat teklifinde bulundu peki ama neden uygun bir fiyat teklifi aldım?

Uygun fiyat teklifinde bulunan firmalar genellikle hizmet kalitesinden ödün vermekte ve taşımacılık işlemlerini amatör bir şekilde gerçekleştirmektedir. Kısacası uzman personel yerine amatör kişileri çalıştırıp ambalajlama malzemesinden kaçacak veya sonradan farklı bahaneler iler sürerek sizlerden ek ücret talep edecektir.

Nakliyat şikayetlerini incelediğimizde insanlar şikayetlerde eşyaların kırılmasından daha çok sonradan çıkan ek ücretlerden yakınmaktadır. Kısacası ucuz etin yahnisi yenmiyor ve yenecek gibi görünmüyor. Profesyonel bir taşımacılık hizmeti almak için profesyonel şirketler ile çalışmanız gerekir ki bu şirketler ucuz evden eve nakliyat hizmeti sağlamaktadır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir