Şanlıurfa Asansörlü Taşımacılık

Bugün modern olduğu için sanırım herkes asansörlü taşımacılıktan yana hatta kottaki dairelerden 1’inci ya da 2’inci kata taşınacak kişiler de Şanlıurfa asansörlü taşımacılık fiyat araştırması yapıyor ama asansör neden kullanılır?

Eğer 4’ünde ya da daha yüksek katlarda oturuyorsanız bu durumda 15m ile 75m arasında erişim mesafesi olan asansörler “KÂR ELDE ETMEK İÇİN” kullanılır. Kâr elde etmek? Ne de olsa giriş katlardan 4’üncü katlara kadar her katta kol gücüne dayalı +200TL gibi bir ödeme yapıyorsunuz ve asansör kiralamak da 600 & 700TL gibi bir fiyatladır. E bu durumda eğer kolla taşınması gereken bir nakliye işlemini asansörlerle yaparsanız maddi zarara uğrarsınız gereksiz yere ya da tam tersi durumda da zarar edersiniz.

Asansör kullanımı en az 600TL gibi bir açılışla başlar ama 1000TL+ da olabilir. Bunu kat sayısı belirlemez ne de olsa çalışma sırasında kaç metre kullanıldığı önemli değildir asansörün ama o asansörün firmanın malı olup & olmadığı fiyatı değiştirir.

Çünkü firma asansörü kiralamışsa… o zaman kira bedelinden kaynaklanan zararını sizlere yansıtacak demektir. Evden eve nakliyat yaptırırken eğer asansör kullanımı gerekliyse o zaman asansörü olan nakliye firmaları kullanmanız en uygun rakamdan bu hizmeti almanıza neden olur.

Firmaları aradığınız zaman “asansörünüz var mı” diye sorduğunuzda size kim gerçeği söyleyecek? Var… kiralasa da var kiralamasa da var diyecek o firma görevlisi çünkü teoride var. Kime ne sizin az ya da çok ödediğinizden? Değil mi? Maalesef bu böyle nakliyecilikte ama bizim işimiz sizi uzman nakliye firmalarıyla bir araya getirmek.

Şanlıurfa’da hizmet veren tüm nakliye firmalarını ekip & ekipman değerlendirmesi ile sizlere kendilerine has profil sayfalarında sunan ve bunu +gerçek kullanıcı yorumları ile destekleyen tek firma biziz.

Firmaları incelerken elde edeceğiniz telefon numaralarından tabii ki direkt beğendiğiniz bir firmadan fiyat alabilirsiniz ama isterseniz mesai saatleri içinde bizlere ulaşın biz size kaliteli firmaların tamamından tüm fiyatları alalım, sizlere sundukları +seçeneklerle seçim yapmanıza imkân verelim. Tüm hizmetlerimiz ücretsizdir dilediğiniz gibi bizlere ulaşabilir ve genel ücretsiz ekspertiz yaptırabilirsiniz.

Şanlıurfa ilinde evden eve taşımacılık hizmeti sunan nakliye şirketleri şanlıurfa even eve nakliyat kategorimizde yer almaktadır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir