İzmir Evden Eve Nakliyat Tavsiyeleri

Hiçbir durumda nakliye işinde k3 yetki belgesi olmadan firmalar hizmet veremez. Bu durum korsan taşımacılık olarak değerlendirilir ve yasak değildir. İnternette gezerken gördüğünüz düşük fiyatlı evden eve nakliyat fiyatlarının bir kısmının nedeni budur. Tabii ki düşük fiyatlı nakliye ilanları açan kişilerin büyük bir kısmı da dolandırıcılık peşindedir ve genelde ekspertiz hizmeti olmadan fiyat verirler.

Sizlere nakliye işinin yüksek tutarları bulduğunu söylemiyoruz… Tabii ki fiyatlar belirli bir ortalamayladır ve bu rakamlar da 1000TL ile 3000TL arasında değişmektedir. Lakin daha alt fiyat veren firmalarla alakalı çok büyük ihtimalle ortada yasal olmayan bir sorun var demektir.

İzmir Evden Eve Nakliyat Tavsiyeleri alırken blog üzerindeki kullanıcı yorumlarını değerlendirebilirsiniz. K3 belgeli ve profesyonel olarak çalışan nakliye firmaları ile sitemiz sayesinde çalışan ve deneyimlerini aktaran gerçek kullanıcılarımızın yorumları sizlere seçim aşamasında yardımcı olacaktır. Bunun haricinde mesai saatleri içinde sitemiz iletişim kanallarını kullanarak ücretsiz canlı destek alabilirsiniz.

İzmir büyük bir şehir ve maalesef bu nedenle her alanda olduğu gibi nakliye alanında da korsan ticaret, dolandırıcılık söz konusu olabiliyor. Bazı müşteriler korsan taşımacılığı özellikle ucuz olduğu için tercih etmektedir ama nakliye işlemi eşyaların paketlenmesinden taşınmasına kadar devam eder ki demonte & monte işlemleri sırasında özellikle de büyük eşyalarınızın hasar görmesi çok muhtemeldir acemi ellerde.

Bu gibi meydana gelebilecek hasarlı işlemlerde sizlerin k3 belgesiz, sözleşmesiz bir taşıma hizmeti alıyor olmanız kayıplarınızın karşılığını yasal olarak asla alamamanız, hakkınızı asla arayamamanız demektir. Ayrıca İzmir’de asansörlü taşıma yaptırmak isteyebilirsiniz. Özellikle de bu durumda kazalar sadece maddiyata bağlı olmayabilir. Korsan taşımacılık yapan kişiler fiyatı en düşük tutabilmek için her türlü aşamada en kalitesiz seçimleri yapar. Bu iş gücünde de geçerlidir. Bu nedenle can kaybına varabilecek kadar kazalar meydana gelebilir. Sizin için en doğru seçim her zaman en güvenli, yasal ve sözleşmeli olandır… sitemiz üzerindeki yorumları incelemek zaten daha önce olumsuz şekilde nakliye işlemi yaşayan kişilerin sıkıntıları ile de karşılaşacağınız anlamına gelir. Siz size ait olan, evinizi oluşturan eşyalarınızı asla gereksiz ufak karlar uğruna riske etmemelisiniz.

İzmir ilinde yer alan sizlere tavsiye edebileceğimiz evden eve nakliyat şirketleri için izmir evden eve nakliyat sayfamızı ziyaret edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir