İstanbul Evden Eve Nakliyat Yorumları

İstanbul ilinde ihtiyaç duymuş olduğunuz taşımacılık ihtiyaçlarınız için işini düzgün yapan bir nakliye şirketi araştırdığınızı varsayıyorum. İstanbul evden eve nakliyat sektöründe binlerce nakliye şirketi bulunmakta ve bu nakliye şirketlerinin birçoğu gerekli yetki belgelerine sahiptir. Sırf altyapı ve ulaştırma bakanlığı tarafından sağlanan K3 belgesine sahip olduğu için hizmetin iyi olacağını kesinlikle sanmayın. Taşımacılık ile ilgili karar vermek için bir rehbere ihtiyacınız olduğunu düşünerek bu yazıyı kaleme aldım.

Nakliye şirketi tercih ederken nakliye platformları üzerinden evden eve nakliyat şirketleri hakkında yazılmış yorumları ve tavsiyeleri göz önünde bulundurun. Köklü nakliye şirketleri hakkında internet ortamında birkaç tane şikâyet yer alabilmektedir lakin hakkında çok fazla şikâyet bulunan işletmelerden uzak durmanızı öneririz.

Taşımacılık ihtiyaçlarınız ile ilgili platformlar üzerinden bulacağınız nakliye şirketlerini araştırdıktan sonra aklınıza yatanlardan fiyat teklifi almanızı öneririm. Fiyat teklifi aldığınız nakliye şirketine taleplerinizi tek tek bildirin ki sizlere ona gören fiyat teklifinde bulunabilinsin.

Taşınırken aldanmayın!

Nakliye şirketine eşyalarınız ile ilgili bilgi verirken ucuz fiyat teklifi almak için eşyalarınızı gizlemeyin. Bu durum taşımacılık günü hem sizi hem nakliyecileri olumsuz etkileyecektir. Evinizin eşyalarının yükleneceği kamyon kapınıza yanaşabiliyor mu? Binalarda yük asansörü var mı veya mobil asansör ihtiyacı mı duyuluyor? Paketleme yapılırken ne tür ambalajlama malzemesi tercih edilecek ve hangi eşyalar paketlenecek?

Ev taşımacılık hizmeti sağlayan şirketler genellikle kapalı çelik kasalı kamyonlar ile taşımacılık hizmeti sunmaktadır. Kamyonlar ev eşyalarının güvenilir bir şekilde taşınabilmesi için hem özeldir hem temizdir.

Evinizin taşımacılığı ile ilgili olarak fiyat teklifi talep ettiğiniz nakliye şirketleri genellikle standart hizmet prosedürü için teklifini sunmaktadır. Standart hizmet profedüründe müşteri evinin içinde yer alan kılık-kıyafet ve ufak tefekler ile mutfak eşyalarını kendisi koliler. Ufak tefekleri hazır olan evin içerisinde yer alan diğer kaba eşyalar nakliye şirketi çalışanları tarafından paketlenir. Anlaşacağınız nakliye şirketi ile her türlü aklınıza takılan detayların cevabını alın ve bir taşımacılık sözleşmesi imzalayın. Web sitemizde hem müşteri hem nakliyecinin haklarını koruyan bir sözleşmemiz bulunmakta olup bu sözleşmeye bir göz atmanızı dileriz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir