2019 Evden Eve Nakliyat Fiyatları

Günümüzde nakliye ücretleri biraz yüksek özellikle bir önceki enflasyon artışı ve bu bağlamda gelen akaryakıt zamları nakliye firmalarının fiyatta artış yapmasına neden oldu ki yeni yılla vergi dilimlerine gelen +zamlar derken her sektör gibi nakliyeciler de en az %25 oranlarında zam yapmak zorunda kaldı bir önceki yıla göre.

Tabii ki her sektör her zaman canlı kalmak ister ve bu nedenle de indirimler yapar ki bu da rekabeti tetikler. Ucuz evden eve nakliyat hizmeti almak mümkündür ama belirli bir çıta altından çünkü hiçbir kuruluş asla maddi kayıp vererek çalışmak, emek harcamak ister. Bu yazımızda 2019 yılı itibariyle hem şehir içi hem de şehir dışı nakliye ücretleri ne durumda hem de nakliye sektöründe ucuz hizmetten yararlanmak nasıl mümkündür & bu aşamada korsan nakliyecilerden ve dolandırıcılardan nasıl uzak durulur? Bunlardan bahsedeceğiz.

Öncelikle… vergi dilimleri, mazot zamları ve nakliyecilik açılış ücretleri şehir için en yakın mesafede ve en iyi taşınma koşullarında açılışın 2+1 1000TL olmasına neden olur ki sizler de fark ettiyseniz evin eşya miktarı ve diğer koşullar her zaman önemlidir. Nedir bu koşullar? Taşınılan katların yüksekliği ve eşyaların de-monte & monte zorluğu…

Eşya türü, miktarı, mesafe, kat yüksekliği (asansör kullanılma ya da kullanılmama durumu) gibi birçok etken evden eve nakliyat ücretleri ni belirler. Bu nedenle keşif önemlidir. Hiçbir firma iş kaybetmek istemez. Bu nedenle keşif aşamasında yasal çalışan, faturalı hizmet sunan ve nakliyat sözleşmesi yapan firmaları seçebilir, en uygununu seçebilirsiniz.

Sitemiz üzerindeki tüm nakliye şirketleri yasal yollarla ve nakliyat sözleşmeli hizmet vermektedir. Dilerseniz teker teker arayarak keşif alabilirsiniz ama dilerseniz online müşteri hizmetlerimiz üzerinden mesai saatleri içinde 7/24 bilgilendirme alabilirsiniz.

Korsan nakliye şirketleri asla faturalandırma yapmaz ve bu nedenle meydana gelen hasar durumlarında hakkınızı arayamamanıza neden olur her zaman dikkat etmeniz gereken birinci tehlike korsan nakliyeciler çalışmak & çalışmamak değildir bir de dolandırıcılara karşı bu sektörde dikkatli olmalısınız çünkü maalesef bu gibi bir de gerçek var, sektörde dolandırıcılar da var.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir