2018 İstanbul Şehiriçi Evden Eve Nakliyat Fiyatları

İstanbul’da her yıl olduğu gibi 2018 yılındada fiyatlarda artışlar yaşandı ve yaşanmaya devam ediyor. Dolar ve Euro’da yaşanan hareketliliğe bir de ham petrol fiyatlarındaki artış eklenince akaryakıt ürünlerinin fiyatları zirveye ulaştı.

Hükümet geçici bir süre için akaryakıt ürünlerine gelecek olan zamları durdurmak için ÖTV indirimini uygulamış olsada bu uygulamanın seçimerden sonra ortadan kalkacağının farkındayız.

Akaryakıt ve Ham petrol fiyatlarına gelen zamlar sadece kamyonların yakıtlarını etkilememekte aynı zamanda evden eve nakliyat sektöründe tercih edilen ambalajlama malzemelerinin fiyatlarını etkilemektedir ki müşterilere sunulacak olan fiyat teklifi bunlardan etkilenerek artış göstermektedir.

Geçtiğimiz yıllarda istanbul evden eve nakliyat firmaları taşımacılıklarını 800 liraya gerçekleştirdiklerin bir evin taşımacılığını bu yıl 1000 liraya gerçekleştirmektedir. İki yaka arasında yapılacak olan taşımacılıklarda ise 3. köprüyü kullanma zorunluluğu ortaya çıktığından beri yapılacak olan taşımacılıklar çok ayrı bir boyut kazanmıştır.

3. Köprüden geçmek zorunda kalan nakliyeciler İstanbul’un diğer ucunu dolanmak zorunda kalmakta ve sıkışık trafik içerisinde yapacağı dur kalklar ile fazlasıyla akaryakıt harcamaktadır. Buna bir de abartılı olan köprü geçiş ücreti eklenince fiyatların artmaması için hiçbir bahane olmamakta.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir